• KS

Årets lärare - Victoria Öhberg

På höstmötet i Hotel- och restaurangskolans lokaler presenterades årets lärare 2019 -

Victoria Öhberg. Hon hade nominerats av Strandnäs skolan med motiveringen:

Victoria jobbar utöver det vanliga med elever som har speciella behov i sin klass. Hon är kreativ och lösningsfokuserad. Hon har en bred behörighet som klasslärare, speciallärare och specialklasslärare. Hon har suttit länge i skolans ledningsgrupp och bidrar till skolans utveckling. Hon är en omtyckt, glad och hjälpsam kollega som delar med sig av sina kunskaper, metoder och material. Kollegorna har stort förtroende för henne och hennes yrkeskunskap.

På mötet presenterades även föreningens nya logo. Ordföranden Karsten Steiner samt styrelsen med Cecilia Högback, Camilla Hellström, Susanne Guildford, Christer Andersson, Paul Bradley, Håkan von Krusentierna omvaldes. Som suppleanter valdes: Jean Karlsson, Patricia Andila, Anette Aalto-Hardy, Siv Lindholm, Kenneth Smulter och Staffan Holmström.26 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
OM OSS

Ålands lärarförening r.f. samlar åländska lärare både från grundskolan och gymnasiet. Föreningen är i sin tur ansluten till Finlandsvenska lärarförbundet FSL. som är en del av OAJ. Förhandlingarna sköts av Akava Åland r.f. 

ADRESS

Tel. +358 400686150 (ordf.)

Medlemssekr. Akava-Å: 018-16348

 

Ålands lärarförening r.f.

Storagatan 14

22100 MARIEHAMN

 

lararforeningen@aland.net

Prenumerera email
  • Grey Facebook Icon

© 2018 Marcus Gustafsson och Karsten Steiner